20 Ocak 2015 Salı

SIVAS’TAN DÜNYA TASARIM OSCARLARINA UZANAN KÜRESEL BIR MARKA HIKAYESI: NITROCARE


Acil Müdahale Sedye’si, “Türkiye 100 Projesi”nde!



Marpataş en değerli müvekkillerinden, GÖKLER AŞ, tasarım sektörünün oscarları kabul edilen, dünyanın en itibarlı endüstriyel tasarım ödülü REDDOT’ı kazanarak, sektörün ve tasarım dünyasının tüm dikkatini üzerine çekmişti. Ürün tasarımı ve marka bilinirliği konusunda oldukça başarılı yatırımlar yapan GÖKLER AŞ, son olarak da küresel ölçekte yayınlanan “Türkiye100 Projesi” uluslar arası listesine girmeyi başardı. Bu kapsamda, 31 Ekim 2013 tarihinde, Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın da katılımıyla gerçekleştirilen, 5. İzmir İktisat Kongresinde de ödüle layık görüldü. Değerli müvekkilimiz GÖKLER AŞ, ürün tasarımında inovasyon ve AR-GE yatırımlarını sürekli artırmakta ve bugün 65’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. REDDOT Ödüllü Acil Müdahale Sandalyesinin yanı sıra, GÖKLER AŞ’nin yeni tasarladığı hasta karyolası da Hollanda merkezli Good Industrial Design 2014 yarışmasında birinciliğe layık görülmüştür. Ayrıca,   2013 yılında Almanya / Düsseldorf’da düzenlenen 4662 ürün arasından NTQ7 modeli ile Dünya Tasarım 1.lik ödülü,  2014 yılında Amerika’da NTQ7 ve NTSX 5 ürünleri ile “GOOD DESIGN AWARD 2014” ödülü,    2014 yılında NTQ 7 ürünü ile “IF PRODUCT DESIGN 2014” ödülüne layık görülmüştür.



“Türkiye 100 Projesi” NEDİR & NEDEN ÖNEMLİDİR?

“Türkiye 100 Projesi” TEPAV, TOBB, ALLWORLD Network işbirliği ile Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerine küresel ölçekte dikkat çekmek için yürütülen çok özel bir projedir. Liste adayı başarılı şirketler, 2010 ve 2012 yılları arasındaki satış gelirlerindeki büyüme performansına göre sıralanmıştır. Sıralama için, satış gelirlerinin ilgili dönemdeki büyüme ortalaması baz alınmıştır. Buna göre; Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 şirketinin söz konusu dönem (2010-2012) ortalama büyüme oranları yüzde 371 olarak tespit edilmiştir. Seçilen 100 en başarılı proje sahibi şirketin faaliyet alanları arasında yüksek teknolojili sektörlerin yanı sıra madencilik, tekstil ve mobilya gibi geleneksel sektörler de bulunmaktadır. “Türkiye 100 Projesi” listesindeki başarılı şirketlerin yıllık satışları 1 milyon TL ile 419 milyon TL aralığında değişiyor. “Türkiye 100 Projesi” il bazında dağılımında, GÖKLER AŞ, Sivas’tan kazanan tek firma olmuştur.




GÖKLER AŞ’NİN  “Türkiye100 Projesi”NE GİRMESİ NEDEN BU KADAR ÖNEMLİ?
  • TOBB, AllWorld Network ve TEPAV tarafından başarısı tescillenecek.
  •  Ulusal ve uluslararası medyada yer alacak, yeni müşteri ve yatırımlara kavuşma fırsatı edinecek.
  • Harvard Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek AllWorld Girişimcilik Zirvesi’ne katılma hakkı kazandı.
  • Dünya çapında hızla büyüyen lider şirketlerle network ve iş ilişkileri geliştirebilecek.
  • En yeni fikirlerden haberdar olacak; dünyaca ünlü akademisyen, yatırımcı ve girişimcilerle ortak bir iletişim ağının parçası olacak.

Görülen o ki, marka ile inovasyon ve ARGE ile desteklenen Ürün Tasarımına yapılan yatırım firmaya fazlasıyla geri dönüyor. Bugün dünya’da en değerli varlık, fikir ve markadır. En değerli varlıklarınıza yatırım yapmalı, onları korumalı ve geleceğe hazırlamalısınız.  Tüm fikri ve sınai mülkiyet hakları hakkındaki tüm sorularınız için hemen danışmanlarımızdan randevu alınız.



KURUMSAL İLETİŞİM




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder