12 Kasım 2014 Çarşamba

MARPATAŞ DÜNYA'YA AÇILIYOR!

Marpataş International, sonunda yapacağını yaptı! 

Marpataş, güçlendirilen yurt dışı departmanı, uyguladığı projeler ve artan talepler üzerine, artık yeni uluslar arası kimliği ile çok daha güçlü ilerliyor .

Tamamen profesyonel ve uluslar arası ilişkilerde uzmanlaşmış kadrosu ile yeni kültürlerle, yepyeni deneyimlerle; Marpataş’ın kalitesine kalite, gücüne güç katıyor!

Bildirmekten onur duyarız ki; Marpataş, yakın gelecekte, hem yurt içinde hem de yurt dışında yürüteceği projelerde büyük marka yatırımları ve profesyonel ürün ve hizmetleri ile 2015’in ilk çeyreğinden itibaren fark edilir bir değişime giriyor. Bu değişim, gücümüzü ve etkinliğimizi arttırırken; iş alanımızı genişletip, ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirecektir. 

Gücümüzü aldığımız değerli müvekkillerimiz, donanımlı ve eğitimli ekibimiz ve yıllar içinde olgunlaşan özgün ve kıymetli know-how'ımızla, 2015'te de sizlerin karşısındayız. Tek fark, artık çok daha güçlüyüz!

Bize güvenen tüm müvekkilerimize ve partnerlerimize, 2015 yılında; 30'uncu yaşımıza girerken en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.


Saygı ve güvenle.

KURUMSAL İLETİŞİM





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder