3 Kasım 2014 Pazartesi

FIFA 2018 LOGOSU, UZAYDAN DÜNYAYA İLAN EDİLDİ!





Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 FİFA Oyunları için resmi çalışmalar son hız başladı. İlk olarak, tüm dünyada fanatik izleyicileri olan bu popüler Dünya Kupa'sının Logosu ilan edildi. 
Resmi logo, Rusya'daki bir Talk Show programı ile aynı anda, çok özel bir projeksiyon gösterisiyle Bolşoy Tiyatrosunun duvarına yansıtılarak tanıtıldı. Logoda, dünya kupasının üstüne işlenmiş Rusya bayrağının mavi ve kırmızı renkleri öne çıktı. Bolşoy Tiyatrosu cephesinde ışı ve ses gösterileri ile yapılan  FIFA 2018 Logo tanıtımını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz










FİFA 2018 resmi logosu, benzer büyük organizasyonların logo ve görsel kimliğini çalışan, Portekizli BRANDIA CENTRAL ajansı tarafından yapıldı. Logo konseptinde, Rusya bayrağının renkleri ile sihir ve hayallerin bir arada işlendiği belirtildi. Rusya, 2015'in ilk yarısında slogan ve tüm marka kavramları ile logoyu destekleyecek. 2016'nın sonlarında ise resmi program ve resmi maskotun da ilan edileceği ifade edildi.

Son olarak, Rus kozmonotların Uluslararası Uzay İstasyonundan logoyu dünyaya duyurdukları görüntüleri aşağıdaki videoda takip edebilirsiniz.







KURUMSAL İLETİŞİM



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder