9 Şubat 2015 Pazartesi

MARPATAŞ INTERNATIONAL İLE MARKANIZ GÜVENDE!





Marpataş International; Marka, Endüstriyel Tasarım, Patent, Faydalı Model, Tescil ve Takip işlemlerine ilişkin; uzman kadrosu, güçlü altyapısı, etkin çözüm ortaklıklarıyla birlikte 30 yıllık deneyim ve tecrübesi sayesinde sizleri uluslar arası platformda güvenle geleceğe taşımaya devam etmektedir.

Marpataş International; Uluslar arası üyelikleri ile dünya üzerindeki fikri ve sınaî haklar ile ilgili gelişmeleri yakından takip ederek müvekkillerine bu konular ile ilgili güncel bilgi paylaşımları sağlamaktadır.

Marpataş International; Uzman kadrosu ile her ülke mevzuatı yakından takip edilmektedir. Yaşanılacak hak kayıplarının bu sayede önüne geçilmektedir.

Marpataş International Uluslar arası takip hizmeti ile dünyanın her neresinde olursa olsun markanın birebir ya da anımsatıcı şeklide benzer diğer markaları tespit ederek müvekkillerine bilgi vermektedir.

Marpataş International; Uluslar arası tescil işlemleri öncesi, sahip olduğu global database ile profesyonel bir  ön araştırma yaparak markanın tescil edilmek istenen ülkede tescile uygun olup olmadığı ve diğer tüm olasılıklar üzerine müvekkillerine önceden raporlama yaparak zaman ve nakit kaybının önüne geçmektedir.

Marpataş International; Verdiği uluslar arası danışmanlık hizmetleri ile de markanın faaliyette bulunulan ülkelerde, büyük maddi zararlara ve markanın itibar kaybına neden olabilecek hem hukuki hem de ticari risklere karşı müvekkillerinin önlem almasını sağlamaktadır.  


KURUMSAL İLETİŞİM



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder