15 Aralık 2014 Pazartesi

KÜRESEL ARENADA TÜRKİYE'Yİ GURURLA TEMSİL EDİYORUZ



MARPATAŞ, 30 yıldır içinde bulunduğu sektörde sadece Türkiye’deki en etkili firmalardan olmakla kalmayıp, uluslar arası arenada da Türkiye’yi uzun yıllardır temsil etmektedir.
Günümüz küresel şartlarında, kendi sektörünüzü sadece kendi ülkenizde değil, uluslar arası platformda da takip etmelisiniz. Özellikle, söz konusu fikri ve sınai mülkiyet hakları ise yenilikleri, kanun değişikliklerini, bir ülkeden diğerine değişebilen uygulama hükümlerini titizlikle incelemelisiniz. Bu sayede müvekkillerimizin dosyalarına daha vizyoner bir bakış açısı ile yaklaşabilir, daha verimli katkılar sağlayabilirsiniz.  İşte bu yüzden MARPATAŞ, sadece Türkiye’de değil, dünyada da fikri ve sınai mülkiyet hakları alanındaki güçlü sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri içerisindedir. Bu işbirlikleri yalnızca sektör takibi ve vizyoner bir bakış açısı kazandırmakla kalmayıp, ülkemizin de uluslar arası alanda temsil edilmesini sağlamaktadır.
Marpataş’ın 2015 yılı için üyeliğini yenilediği uluslar arası fikri ve sınaî mülkiyet hakları ile ilgili dernek, kurum ve kuruluşlar aşağıdaki gibidir. 


Bu kurumlar, dünya genelinden  akademisyenler, bilim adamları, marka & patent vekilleri gibi birçok profesyonelin de üye oldukları en köklü derneklerdir. Marpataş, ülkemizi dünyada kendi sektöründe temsil etmekten gurur duymaktadır ve gelecekte yalnız Türkiye’de değil, uluslar arası alanda da marka ilerleyişini sürdürecektir.






INTA Üyelik Sertifikası











KURUMSAL İLETİŞİM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder